Ons team

Het team van Kindvriendelijke Bruiloft.nl

Het team van Kindvriendelijke Bruiloft  komt altijd met 3 personen. Of er nu 1 kindje aanwezig is of 50 kinderen aanwezig zijn, wij zorgen altijd dat de kinderen aan niets zal ontbreken.
Ons team bestaat uit:

 

 

* Wedding Nanny
De Weddingnanny knutselt samen met de kinderen een cadeautje voor het bruidspaar. Daarnaast helpt ze bij het eten (en drinken) en doet ze aan snoeten poetsen.Natuurlijk houdt zij ook actief toezicht en begeleidt ze de kinderen tijdens het spelen.

 

 

*Schminkster
De schminkster tovert de kinderen om tot prins, prinses of superheld. Maar ook een lieveheersbeestje of een stoere tijger tovert ze uit haar kwast! Als alle kinderen geschminkt zijn, gaat ze de Weddingnanny helpen met de kinderen.

*Ballonnenclown
De ballonnenclown (eerst als ‘menspersoon’) houdt toezicht op het springkussen.
Tijdens het diner geeft hij (in kostuum) een daverend optreden voor de kinderen. Dit zodat jullie en jullie gasten rustig kunnen eten.

 

 

~~Kindvriendelijke Bruiloft is opgericht in Nederland, maar werkt inmiddels wereldwijd. Wij zijn actief in 10 landen op 3 continenten.

Onze organisatie heeft 17 teams verspreid over de hele wereld. In totaal telt de organisatie van Kindvriendelijke Bruiloft 69 professionals, bestaande uit (wedding)nanny’s,schminksters, ballonnenclowns, entertainers en trainers. ~~